Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Cambodja

Een rondreis door Cambodja staat bol van culturele rijkdom uit het verleden en de dominerende religie van het boeddhisme.

Het Angkor gebied is uitstekend per fiets te verkennen.
Een Apsara bij de toegangspoort Angkor Thom
Kulen Waterval onderweg tussen Siem Reap en Phnom Penh
Phnom Penh, monniken in het Nationaal Museum
Vissers voor de kust van Kep
Rabbit Island voor de kust van Kep, Cambodja
Een lokaal dorpje onderweg
Poppenspel in Cambodja
De Ta Prohm tempel
Een monnik bij één van de Angkor tempels, Cambodja
Angkor
Angkor Wat, Cambodja
Straatbeeld
Het Tonle Sap Meer bij Siem Reap

De culturuele rijkdom en de fijne stranden in Cambodja: het is niet voor niets dat dit land zich snel heeft ontwikkeld als reisbestemming.

Het tempelcomplex Angkor Wat bij Siem Reap is de bekendste publiekstrekker van Cambodja. Vooral bij zonsopkomst is het prachtig. In Phnom Penh maak je bij de Killing Fields kennis met de geschiedenis van de Rode Khmer. Fijne tegenhanger voor alle cultuur zijn de stranden in het zuiden van het land. Bij het havenstadje Sihanoukville kunt u vooral doordeweeks...


Lees meer

De culturuele rijkdom en de fijne stranden in Cambodja: het is niet voor niets dat dit land zich snel heeft ontwikkeld als reisbestemming.

Het tempelcomplex Angkor Wat bij Siem Reap is de bekendste publiekstrekker van Cambodja. Vooral bij zonsopkomst is het prachtig. In Phnom Penh maak je bij de Killing Fields kennis met de geschiedenis van de Rode Khmer. Fijne tegenhanger voor alle cultuur zijn de stranden in het zuiden van het land. Bij het havenstadje Sihanoukville kunt u vooral doordeweeks rust vinden op één van de vier stranden.

Cambodja is prima te combineren met Vietnam. Zijn de genoemde reizen niet helemaal wat je wilt? Laat het ons weten, wij kunnen reizen naar wens aanpassen.


Inklappen
Toon alle reizen

Waar gaat jouw vakantie naar toe?

Description

Vietnam & Cambodja

Individuele reizen 17 dagen
  • Twee landen gecombineerd in 1 reis
  • Verschillende excursies inclusief
  • Halong Bay en Angkor Wat
Vanaf 2.095