VvAA Reizen - Dé reisspecialist van de gezondheidszorg, sinds 1965! hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Japan

Het land van de rijzende zon

Terug

Japan, het fascinerende land van de rijzende zon. Achter een high-tech façade gaat een traditionele wereld van Samoerai-kastelen en soms ondoorgrondelijke omgangsvormen schuil. VNC Asia Travel weet de weg en kan daarom prachtige reizen bieden. 

Japan is een land waar bijna iedereen met het openbaar vervoer reist. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze Japan reizen gebaseerd zijn op reizen met het openbaar vervoer. Wij verzorgen de overnachtingen en regelen daarnaast een Japan Railpass (treinpas) waarmee u het hele land kunt doorkruisen. Ideaal toch? Bij de reisbescheiden leggen we uit hoe u met het openbaar vervoer bij de accommodaties komt. En via de Japanse treinen website kunt u van te voren precies bekijken hoe laat de treinen vertrekken en hoe lang ze er over doen. Wist u dat de vertragingen in seconden worden aangegeven? Dat geeft wel aan hoe goed het geregeld is in Japan.

Ook is het mogelijk om een gedeelte van de reis met een huurauto te doen. Reizen met een eigen auto geeft veel vrijheid en de mogelijkheid om op plaatsen te komen die door veel reizigers worden overgeslagen.