Ik wil naar
Ik wil naar
Ik wil doen

Marokko

Op maar 3 uur vliegen vanaf Nederland kom je in een compleet andere wereld. De kleurrijke souks, de geuren van het heerlijke eten en de prachtige paleizen. Op een kameel door de woestijn, slapen in een bedoeïentent, tot rust komen in de riad of cultuur snuiven in de koningssteden. Laat je verrassen door deze activiteiten die, samen met het lekkere weer, Marokko tot een perfecte vakantiebestemming dichtbij huis maken.

Welkom in het sprookje van 1001 nacht in authentiek Marokko. Ontdek de geuren en kleuren in de souks van Marrakech, prachtige paleizen en koranscholen en de hectiek van het altijd bruisende Djemaa el Fnaa. Geniet aan het strand bij Essaouira, dé strandbestemming in Marokko. Op weg naar de kasbahroute lijkt de tijd stil te staan. Verstilde dorpjes met lemen burchten (kasbahs) die helemaal opgaan in het indrukwekkende berglandschap. In de Sahara ervaar je wat echte stilte is. 's Avonds zit je met de bedoeïenen rondom een vuurtje voor je tent in de zandduinen. Eén blik omhoog geeft je een met sterren bezaaide hemel, een indrukwekkend moment!

Liever echt maatwerk?Al onze reizen zijn op maat te maken. En dan bedoelen we ook écht op maat. Laat ons via info@vvaareizen.nl je wensen weten en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Liever echt maatwerk?

Inklappen

Alles is mogelijk

De reizen die wij aanbieden zijn naar wens aan te passen. Vertel wat je wilt en wij zoeken de mogelijkheden voor je uit.

Gekozen door Marieke Eijsink

"Wat mij het meest is bijgebleven van Marokko? De enorme diversiteit, natuur, cultuur en vriendelijke bevolking!"

Toon alle reizen

Waar gaat jouw vakantie naar toe?

Koningssteden van Marokko

Individuele reizen 10 dagen
  • Inclusief historierijk Casablanca
  • Koningssteden Fès, Marrakech, Meknès en Rabat
Vanaf 1.085

Bruisend Marrakech en Essaouira

Individuele reizen 8 dagen
  • Huurauto of privé chauffeur
  • Combi van stad en strand
  • Zowel in voor- en najaar goed te doen
Vanaf 625

Authentiek Marokko

Individuele reizen 9 dagen
  • Marrakech, Hoge Atlas, Sahara en strand
  • Inclusief kamelentocht naar berberkamp in woestijn
  • Verstilde dorpjes en ruige landschappen
Vanaf 775

Club Med Marokko - La Palmeraie

Individuele reizen 8 dagen
  • kinderclubs van 4 t/m 17 jaar
  • op de grens van de Sahara en Hoge Atlas
  • 4Ψ resort met Zone 5Ψ Le Riad
Vanaf 959

Wat moet je gedaan hebben in Marokko?

Culinair Marokko

Gekozen door Marieke Eijsink

Eet een heerlijke lamsspies of couscous bij één van de stalletjes in Marrakech, om je vingers bij af te likken. Sluit af met mierzoete muntthee.

Slapen onder de sterren in de woestijn

Gekozen door Marieke Eijsink

Op de rug van een kameel of dromedaris door de Sahara en ’s avonds voor je berbertent met open mond staren naar de heldere sterrenhemel.

Je weg zoeken door steegjes

Gekozen door Marieke Eijsink

Verdwalen door de souks: knap als je hier uit komt zonder fout te lopen.