Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Verenigde Staten

Superlatieven met eindeloze mogelijkheden.

De uiterst vriendelijke en soms prettig gestoorde Amerikanen, de indrukwekkende natuur en boeiende steden maken Amerika tot een bestemming waar je telkens weer terug wilt keren. De mogelijkheden in de Verenigde Staten zijn eindeloos. Eén ding is zeker: een reis in de USA is hoe dan ook prachtig!

Tijdens de 21-daagse autorondreis Indrukwekkend West-Amerika ontdek je wereldsteden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas en beleef je de overweldigende natuur van de bijzondere nationale parken Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon. Je reist van Los Angeles richting het noorden. Via de prachtige kustweg kom je aan in San Francisco met zijn unieke...


Lees meer

De uiterst vriendelijke en soms prettig gestoorde Amerikanen, de indrukwekkende natuur en boeiende steden maken Amerika tot een bestemming waar je telkens weer terug wilt keren. De mogelijkheden in de Verenigde Staten zijn eindeloos. Eén ding is zeker: een reis in de USA is hoe dan ook prachtig!

Tijdens de 21-daagse autorondreis Indrukwekkend West-Amerika ontdek je wereldsteden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas en beleef je de overweldigende natuur van de bijzondere nationale parken Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon. Je reist van Los Angeles richting het noorden. Via de prachtige kustweg kom je aan in San Francisco met zijn unieke sfeer en de beroemde Golden Gate Bridge. Daarna ga je landinwaarts en ontdek je de indrukwekkende natuur van het land: watervallen, meren, steile rotswanden en als klap op de vuurpijl de Grand Canyon. Onderweg maak je tussenstops in onder meer Las Vegas en Palm Springs voordat je terug gaat naar Los Angeles. 

Een reis langs de oostkust van de USA brengt je in twee weken tijd langs vele hoogtepunten. Met een start in the Big Apple kun je geen beter begin wensen. Vandaar reis je van historisch Philadelphia en presidentieel Washington naar koloniaal Williamsburg. Meer historie en natuurschoon volgen op de route naar Florida waar Disney, the Keys en Miami Beach waardige afsluiters zijn.

De ultieme road trip in de USA gaat van oost naar west via de historische Route 66. In ruim twee weken rijd je over de "Mother Road" van de Verenigde Staten die begint in Chicago en eindigt bijna 4000 km verder aan het strand van Santa Monica bij Los Angeles. Je doorkruist acht verschillende staten en ziet indrukwekkende steden als Chicago, met het mooie Lake Michigan, Alberquerque en St. Louis. Niet te missen zijn het grottenstelsel Meramec Caverns en natuurlijk de enorme Grand Canyon, één van de bekendste bezienswaardigheden langs de route. Bestel onderweg een enorme hamburger in één van de vele typische diners en bezoek één van de verlaten spookstadjes die langzaam worden opgeslokt door de natuur. De reis eindigt in de stad van de engelen. Stad van mooie stranden, Beverly Hills en Hollywood.


Inklappen

Alles is mogelijk

De reizen die wij aanbieden zijn naar wens aan te passen. Vertel wat je wilt en wij zoeken de mogelijkheden voor je uit.

Productmanager
Gekozen door Marieke Eijsink

"De bizarre plotse overgangen van wit naar rood bij de hoodoos in Bryce Canyon: dit zie je pas echt goed als je ertussen wandelt."

Toon alle reizen

Waar gaat jouw vakantie naar toe?

Description

Indrukwekkend West-Amerika

Individuele reizen 21 dagen
 • De bekende driehoek van het westen
 • Los Angeles, San Francisco, Las Vegas
 • Langs maar liefst 4 nationale parken
Vanaf 1.625
Description

Het wilde westen

Individuele reizen 14 dagen
 • Yellowstone en Grand Teton
 • Mount Rushmore
 • Badlands, Arches en Canyonlands
Vanaf 1.205
Description

Ontdek de oostkust van de USA

Individuele reizen 16 dagen
 • Met kinderen? Bezoek de pretparken rond Orlando
 • Beleef de geschiedenis in de zuidelijke staten
 • New York, Philadelphia, Washington, Smokey Blue Ridge Mountains & Miami
Vanaf 1.060
Description

De legendarische Route 66

Individuele reizen 16 dagen
 • Maak kennis met cowboys en indianen
 • Langs typisch Amerikaanse steden en dorpen
 • Van Chicago tot Los Angeles
Vanaf 1.100

Wat moet je gedaan hebben in Verenigde Staten?

Calico Ghost Town in Barstow

Reisexpert/productmanager
Gekozen door Sanne Morssinkhof

Op de weg tussen Las Vegas en Los Angeles ligt een ‘verlaten’ zilvermijnbouwstadje. Hier waan je, je in de 18e eeuw.

Laagst gelegen punt van Amerika met 's werelds hoogste temperaturen

Productmanager
Gekozen door Marieke Eijsink

Badwater Basin in Death Valley is het laagstgelegen punt van Amerika. De temperaturen lopen hier regelmatig op tot 50 graden. Pffft!

Ontbijt in een typisch Amerikaanse diner

Productmanager
Gekozen door Marieke Eijsink

In San Francisco zit Lori’s diner aan 500 Sutter St.. Geniet van een lekker ontbijt in een fifties entourage, precies zoals in de film.