Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

VvAA Reizen Omboekgarantie

todo

Lastig, die onzekerheid. Maar daar hebben we iets op bedacht: de VvAA Omboekgarantie. Met onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel hebben we speciale afspraken gemaakt. Boek je nu een reis, dan kun je tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of een andere bestemming via deze partners. Dus ga je toch liever naar een ander land? Of kies je toch voor een reis in de winter in plaats van de zomer? Wij boeken je reis gratis om. En is er ineens code oranje op je bestemming? Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je in dat geval gratis annuleren.

Corona en onze reizen
Met veel plezier melden wij dat reizen naar Noorwegen, Lapland (Finland), IJsland, Frankrijk, Italië, Letland, Griekenland, Cyprus, Spanje en Portugal weer mogelijk is. De grenzen zijn open en het reisadvies vanuit de Nederlandse overheid is van code oranje naar geel gezet.

Iedereen die een reis bij ons heeft geboekt houden we op de hoogte en we zullen persoonlijk contact opnemen. Heb je zin om op reis te gaan, naar één van deze bestemmingen bel of mail ons.

Als je bij ons een reis hebt geboekt houden wij je op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om je te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Heb je nog vragen over je geboekte reis of heb je plannen om op reis te gaan maar wil je eerst het één en ander weten? Bel of mail ons dan gerust. De reisexperts staan te popelen om je te helpen.

Deze Covid-19 informatie is voor het laatst geüpdatet op 3 augustus 2020.