Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

VvAA Reizen Omboekgarantie

todo

Lastig, die onzekerheid. Maar daar hebben we iets op bedacht: de VvAA Omboekgarantie. Met onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel hebben we speciale afspraken gemaakt. Boek je nu een reis, dan kun je tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of een andere bestemming via deze partners. 

Dus ga je toch liever naar Alaska? Of kies je voor een reis in de winter in plaats van de zomer? Wij boeken je reis via deze partners gratis om. Het maakt niet uit wanneer je vertrek gepland staat. Alleen reizen naar Spitsbergen en Antarctica zijn uitgezonderd van deze omboekgarantie. Daarvoor gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Code oranje
Wil je een reis boeken of heb je een reis geboekt, en een maand voor vertrek is het reisadvies code oranje? Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je in dat geval kosteloos omboeken of annuleren.

Wat betekent dat? Wil je omboeken dan gaan onze reisexperts voor je aan de slag. Zij organiseren een nieuwe reis voor je. Er zijn geen omboekingskosten en je krijgt een offerte voor je nieuwe reis toegestuurd. Daarin kun je zien wat die reis kost. Boek je precies dezelfde reis dan doen wij er alles aan de kosten gelijk te houden. Wil je annuleren dan berekenen wij geen annuleringskosten. Je ontvangt een Corona-voucher voor het aan ons betaalde bedrag. Dit kun je besteden aan een nieuwe reis Meer informatie over de coronavoucher vind je op de website van de ANVR.

Repatriëring
Je hebt bij ons een pakketreis inclusief vlucht geboekt en tijdens je reis verandert het reisadvies van code geel naar oranje.
Wij bekijken of het mogelijk is om je reis gewoon af te maken. Als dat veilig kan, is dat natuurlijk het leukst. Lukt dat niet, dan zorgen wij dat je terugkomt naar Nederland.

Corona en onze reizen
Reizen naar landen met een code geel reisadvies vanuit de Nederlandse overheid is mogelijk. Wel kunnen er specifieke maatregelen of regionale beperkingen gelden.

Iedereen die een reis bij ons heeft geboekt houden we op de hoogte en we zullen persoonlijk contact opnemen. Heb je zin om op reis te gaan, naar één van deze bestemmingen bel of mail ons.

Als je bij ons een reis hebt geboekt houden wij je op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om je te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Heb je zin om op reis te gaan, neem dan contact met ons op. Wij organiseren een mooie reis samen met jou. Voor vertrek én als je op reis bent, houden wij de situatie in de gaten. Je hebt een pakket bij ons geboekt, dus wij zorgen voor je, samen met onze lokale agenten. Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Deze Covid-19 informatie is voor het laatst geüpdatet op 02 november 2020.