Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Even voorstellen

todo

Maak kennis met onze collega's op kantoor

Léonie
Een echt reismeisje, zo omschrijf ik mijzelf. Ik heb veel reiservaring; van een onvergetelijke cruise naar Spitsbergen tot fijne vakanties met mijn gezin aan het water. Typisch Léonie? Mijn positieve instelling. En, ik neem niet graag een blad voor mijn mond, ik zeg gewoon wat ik denk.

Marieke
Reizen, een ultiem gevoel van vrijheid, het liefst met een (huur)auto. Even alleen maar doen en laten wat ik wil, heerlijk! Onthaasten tijdens het kamperen en met meerdaagse wandelingen in Nieuw-Zeeland, alle regio’s in mijn favoriete bestemmingen Argentinië en Chili ontdekken maar ook “gewoon” in eigen achtertuin op de Veluwe geniet ik, met name van alle mooie natuur.

Sanne
Een strandvakantie, dat is niets voor mij. Het liefst wil ik zoveel mogelijk van een land zien en ontdekken. Mijn mooiste reizen gingen naar de VS, Mexico, Guatemala, Japan, Laos, Cambodja, Vietnam, Namibië en Botswana.
Sinds ik moeder ben zoek ik het wat dichter bij huis. Gelukkig heeft Europa ook veel moois te bieden! Ik vind het erg leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een fantastische reis.

Silvia
Reizen is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, dat begon al op jonge leeftijd; met de camper door Europa trekken met mijn ouders.
Je kunt mij wakker maken voor een wandeltocht op de Veluwe en een roadtrip, het liefst met een retro volkswagenbusje! Typisch Silvia? Elke week heb ik wel een nieuw reisidee en ik enthousiasmeer graag anderen!