Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Even voorstellen

todo

Een met zorg geregelde nascholingsreis of privévakantie

Of je als VvAA-lid nu individueel, met je gezin, maatschap of met andere collega’s op vakantie wilt of het nuttige met het aangename wilt verenigen tijdens een zakelijke, kennis- of nascholingsreis: onder de noemer Met zorg geregeld maken de dames van VvAA Reizen van elke reis een bijzondere ervaring. Wij zijn een unieke reisorganisatie die de gezondheidszorg en de reiswereld met elkaar integreert. En onze service en contact? Dat is een betrouwbare, prettige mix van persoonlijk en professioneel.

Wie wij zijn? Maak kennis met het gezicht van VvAA Reizen Léonie, Nathalie, Sanne & Marieke.

Léonie:
“Een echt reismeisje, zo omschrijf ik mijzelf. Ik heb veel reiservaring; van een onvergetelijke cruise naar Spitsbergen tot fijne vakanties met mijn gezin aan het water. Typisch Léonie? Mijn positieve instelling. Ik help je met zowel je eigen vakantie als een groepsreis op maat.”

Marieke:
“Reizen, een ultiem gevoel van vrijheid, het liefst met een (huur)auto. Even alleen maar doen en laten wat ik wil, heerlijk! Onthaasten tijdens het kamperen en met meerdaagse wandelingen in Nieuw-Zeeland, alle regio’s in mijn favoriete bestemmingen Argentinië en Chili ontdekken maar ook “gewoon” in eigen achtertuin op de Veluwe geniet ik, met name van alle mooie natuur. Mijn functie? Naast het samen met jullie bedenken en uitvoeren incl. begeleiden van jullie nascholingsreis ben ik verantwoordelijk voor het productaanbod.”

Sanne:
“Een strandvakantie, dat is niets voor mij. Het liefst wil ik zoveel mogelijk van een land zien en ontdekken. Mijn mooiste reizen gingen naar de VS, Mexico, Guatemala, Japan, Laos, Cambodja, Vietnam, Namibië en Botswana. Sinds ik moeder ben zoek ik het wat dichter bij huis. Gelukkig heeft Europa ook veel moois te bieden! Ik vind het erg leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een fantastische reis, met name voor groepen maar ook als je privé op vakantie wilt.”

Nathalie:
“Mijn passie is reizen! Ik werk inmiddels ruim 20 jaar in de reiswereld met een specialisme in Azië. Ik krijg vooral een kick van mooie spots fotograferen, gek doen met de lokale bevolking en nieuwe dingen ontdekken. Ik vind het heerlijk om na een reis mijn persoonlijke ervaringen te delen met klanten en ze enthousiast te maken voor een bestemming.”

Het belangrijkste in ons werk is de samenwerking met jou. Neem special interest-, teambuildings-, kennis- en nascholingsreizen. Jullie organiseren zelf het kennisinhoudelijke gedeelte, wij faciliteren een omgeving waarin jullie je volledig aan de scholing kunnen wijden en daarnaast van kunnen genieten. Naast kennisoverdracht zijn het zakelijk en menselijk contact essentieel. Bij terugkomst weten je als deelnemers elkaar, als zorgprofessional en als mens, gemakkelijker te vinden.
Indien gewenst gaan we samen op verkenningsreis. Ook ter plaatse tijdens jullie reis gaat onze service verder: als reisleider zijn we er als jullie ons nodig hebben én blijven we op de achtergrond zodat jullie echt de vrijheid en ruimte ervaren die nodig is.

We werken veelal samen met ziekenhuizen, medisch specialisten in combinatie met huisartsen. Uiteraard zijn wij er ook voor andere beroepsgroepen. Apothekers bijvoorbeeld. Of dieren- en veeartsen, want wat dacht je van een leeuw op de savanne op de “behandelbank” in Zuid-Afrika? Da’s niet voor de poes. Maak samen een VET-safari. En heb jij als tandarts, huisarts of fysiotherapeut een eigen praktijk of neem je er een over? Dan wil je vast weten hoe je werkprocessen efficiënter kunt organiseren. Ga op zoek naar de tips & tricks voor lean in de zorg, met een reis naar de bron van deze filosofie, Toyota, in Japan.

Samen jullie ideale nascholing-, teambuilding- en jubileumreis vormgeven? Met deze impressies doe je vast ideeën op. Het is slechts een selectie van de bestemmingen en belevingen die wij op maat kunnen organiseren voor jouw groep.