Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Kortlopende annuleringsverzekering

todo

Een goede verzekering is belangrijk. Heb of wil je geen doorlopende verzekering, overweeg dan zeker een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Goed verzekerd op reis

Wat wordt er uitgekeerd?
Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Met de uitbreiding Waarnemer kun je bijvoorbeeld je compagnon of oppas meeverzekeren. Je ontvangt dan een vergoeding als je moet terugkeren omdat er iets met deze persoon gebeurd is. Daarnaast zijn er nog allerlei andere redenen denkbaar waarom je een reis wilt kunnen annuleren. Hiervoor is de Allrisk Annuleringsverzekering de ideale verzekering. Met deze verzekering kun je zelfs om alle voor jou persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn 'geen zin' en 'weersomstandigheden'. Als je om een standaardreden annuleert, krijg je 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleer je om een allrisk-reden, dan worden 75% van de annuleringskosten vergoed.

Belangrijke voordelen
Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten
Overlijden van 1e, 2e én 3e graad standaard meeverzekerd
Ex-partner blijft eerstegraads familie
Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft
Unieke Allrisk Annuleringsdekking: je bepaalt zelf de reden van annulering

Scherpe premie
De premie van de Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom.

Voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt de premie 7%. De uitbreiding Waarnemer sluit je af voor 1% extra per waarnemer. De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd.

Waarom VvAA Reizen en Europeesche Verzekeringen?
De Europeesche is dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd tegen een scherpe premie. VvAA Reizen weet precies welke reis je hebt geboekt. We kunnen je advies op maat geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.