Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Over VvAA Reizen

todo

Werk en leven in balans. Belangrijk, juist als zorgen voor anderen jouw beroep is. Als professional in de zorg wil je je steeds blijven voeden met kennis en nieuwe ontdekkingen, interessante ontmoetingen en inspirerende belevenissen. Het team van VvAA Reizen (voorheen VvAA QualityTime) ontwikkelt speciaal voor jou, je gezin en je collega's een uniek aanbod op het gebied van bijzondere vakantiereizen en nascholings- en studiereizen.

Bijzondere vakantiereizen
Walvissen spotten bij IJsland, opwarmen in een natuurlijke spa na een onvergetelijke gletsjertocht in Nieuw-Zeeland of genieten van bijzondere accommodaties in bijvoorbeeld Spanje of Portugal? VvAA Reizen biedt unieke ervaringen die je bijblijven, individueel of in een groep. Ook voor bijzondere bootreizen, treinreizen of Club Med boek je bij VvAA Reizen.

Nascholings- en studiereizen
VvAA Reizen zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici samen naar binnen- en buitenland. Je werkt aan jouw ontwikkeling, bouwt een waardevol netwerk op en naast training is er tijd voor de omgeving en cultuur. Kijk op onze nascholings- en studiereispagina voor inspirerende voorbeeldreizen.

Meer over VvAA Reizen