Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Reisinspiratiedag

todo

Bij VvAA Reizen gaan we nét even verder voor onze klanten. Onze slogan is niet voor niets “Met zorg geregeld”. Want dat is precies wat we doen. We leggen je in de watten. Van A tot Z. Heb je al plannen voor je volgende vakantie? Of ben je benieuwd naar een nascholingsreis of teambuilding-event? Kom naar de Reisinspiratiedag van VvAA Reizen.

Tijdens de Reisinspiratiedag kun je presentaties bijwonen over onze bestemmingen en onze reisexperts het hemd van het lijf vragen. Daarnaast kan je met een virtual reality bril van Club Med afreizen naar één van hun resorts. Heb je vragen over de juiste kleding voor je reis? Of wat voor categorie bergschoen bij je past? Ook daar is aan gedacht. Kathmandu, dé specialist, praat je bij over de laatste trends.

Koetshuis van Kasteel de Haar in Haarzuilens bij Utrecht
Dit unieke evenement organiseren we op een prachtig historische locatie, het Koetshuis van Kasteel de Haar. En het mooie is: als je je inschrijft, kun je ook de prachtige tuinen bezoeken. Kortom, een combinatie van reisinspiratie opdoen en genieten op het landgoed van het grootste kasteel van Nederland.

Presentaties:
13.00 / 13.30 Japan 
13.45 / 14.15 Noorwegen 
14.30 / 15.00 Treinreizen 
15.15 / 15.45 Cuba 
16.00 / 16.30 Griekenland 
16.45 / 17.15 Nascholingsreizen 

Inschrijven is gratis
De Reisinspiratiedag is helemaal gratis, net als het parkeren. En als je liever met de trein komt, regelen wij dat je mee kunt met de pendelbus van/naar station Vleuten. Schrijf je dus zo snel mogelijk in door een mail te sturen naar info@vvaareizen.nl of te bellen naar 030-247 48 16.