Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer

Mallorca is veel meer dan alleen strand. Dit eiland heeft vele schitterende natuurreservaten, idyllische onbewoonde eilandjes en pittoreske berg- en vissersdorpjes. Tijdens deze 8-daagse autorondreis verblijf je in twee van de leukste en charmantste accommodaties van het eiland. Een bezoek aan een lokale finca/bodega met rondleiding, wijnproeverij en tapas is inbegrepen.

Dag 1 - Palma de Mallorca - Campanet (ca. 52 km)

Accommodatie: Hotel Rural Monnaber Nou

Vlucht van Amsterdam naar Palma de Mallorca. Op de luchthaven staat de huurauto klaar. Je rijdt naar het noorden naar het rustig gelegen hotel Rural Monnaber Nou, een gerestaureerd herenhuis. Hier verblijf je drie nachten. 

Dag 2 -3 - Campanet

Accommodatie: Hotel Rural Monnaber Nou

Laat je betoveren door de charme van de idyllische dorpjes met hun steile smalle straatjes en vriendelijke bewoners, plaatsen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het grootste zandstrand van Mallorca vind je aan de noordkust tussen Puerto Alcudia en Can Picafort. Rij ook eens de bochtige kustroute, waar je de schilderachtige dorpjes Valldemossa, Deia en Alcudia kunt bezoeken.

Dag 4 - Campanet – Campos (ca. 44 km)

Accommodatie: Hotel Sa Bassa Rotja

Je rijdt zuidwaarts naar de Sa Bassa Rotja waar je vier nachten verblijft. Deze accommodatie combineert de traditionele sfeer van een oude Mallorcaanse boerderij met het comfort van modern wonen. Door de ligging is het een ideale uitvalsbasis voor zowel de prachtige stranden als wel met het culturele erfgoed van Mallorca.  
Campos is de dichtstbijzijnde stad op ca. 7 km, een gezellig stadje van meer dan 700 jaar oud. 

Dag 5 -7 - Campos

Accommodatie: Hotel Sa Bassa Rotja

Bezoek een middeleeuwse kerk en/of paleis, maak een wandeling over de oudste markt van Mallorca met vele typisch Mallorcaanse producten en kunstambachten, of relax op een van de nabij gelegen stranden Es Trenc of Ses Coves.

Dag 8 - Campos – Palma de Mallorca (ca. 26 km)

Na het ontbijt rij je terug naar Palma de Mallorca waar je de huurauto op het vliegveld kunt inleveren. Vlucht naar Amsterdam.