Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer

Tijdens deze 2-daagse treinreis maak je kennis met de Rocky Mountains. Je komt door fantastische landschappen met gletsjermeren, rivieren en bergketens. De reis is goed te combineren met een reis over land. Kijk op West-Canada of vraag ons naar de mogelijkheden.

Dag 1 - Banff/Lake Louise - Kamloops

Je stapt aan boord van de Rocky Mountaineer in Banff of Lake Louise. Tijdens de reis zal het spectaculaire landschap zich aan je raam ontvouwen. De trein rijdt door boerenlandschappen en langs kronkelende rivieren met stenen. Over hoge bergpassen en door waanzinnige tunnels die deel uit maken van de rijke spoorweggeschiedenis in de Canadese Rockies. De hoogtepunten van vandaag zijn de klim over Rogers Pass, the Kicking Horse Canyon, the Spiral tunnels en natuurlijk de gletsjers en met sneeuw bedekte toppen van de Canadese Rockies. Je dag eindigt in Kamloops, waar je overnacht in een hotel.

Dag 2 - Kamloops - Vancouver

Je vervolgt je reis verder westwaarts. Tijdens je reis ervaar je de drastische veranderingen van het landschap. Van de wijde rivieren omgeven met bossen en grote rotsen van The Coast and Cascade Mountains tot de groene velden van the Fraser River Valley. Hoogtepunten vandaag zijn de rivieren van Hell´s Gate in the Fraser Canyon, de steile kliffen langs the Thompson river. De reis eindigt in het bruisende Vancouver.