Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Reis boeken

todo

Op al onze reizen zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Ook zijn we aangesloten bij de SGR en deelnemer aan het Calamiteitenfonds. Hier zetten we nog eens duidelijk voor je op een rij met welke eventuele extra kosten je te maken krijgt als je bijvoorbeeld je reis wilt wijzigen of annuleren.

Boeken
Je kunt je reis telefonisch of per e-mail boeken, maar natuurlijk ook online. Na het boeken betaal je 25% van de reissom aan. Als voor bepaalde reizen een andere aanbetaling is vereist, zullen we dit voorafgaand aan de boeking vermelden. Tegelijk met de aanbetaling dient, indien van toepassing, de verschuldigde premie voor de annuleringsverzekering te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek zijn voldaan.

Bij de reissom inbegrepen
Bij VvAA Reizen zie je per reis duidelijk wat bij de reis is inbegrepen en wat niet. In de reissom zijn alle onvermijdelijke toeslagen en kosten inbegrepen. Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen, maar ook als het ontbijt of andere maaltijden in de reissom opgenomen zijn vind je dat gemakkelijk terug. Ook staat per reis aangegeven welke excursies in de reissom zijn inbegrepen.

Reserverings- en wijzigingskosten
VvAA Reizen rekent € 37,50 reserveringskosten per boeking voor alle gepubliceerde pakketreizen. Als je alleen een los onderdeel boekt, bijvoorbeeld een vlucht, accommodatie of excursie, berekenen we € 75 reserveringskosten per boeking. Voor het wijzigen van een bestaande reservering betaal je € 35 wijzigingskosten. De bijdrage voor het Calamiteitenfonds is € 2,50.

Uitrusting en gezondheid
Voor sommige van onze reizen zijn goede uitrusting en kleding van groot belang. Heb je hier vragen over, bel ons dan even. Voor de aanschaf ervan verwijzen we je naar gespecialiseerde buitensportzaken. Heb je bepaalde gezondheidsproblemen, dan raden we je aan om voordat je boekt met je huisarts te overleggen. Neem bij twijfel even contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat mogelijk is.

Duurzaamheid
Bij VvAA Reizen, onderdeel van Askja Reizen, zijn wij ons ervan bewust dat alles wat we doen invloed heeft op de natuur, het milieu en de lokale bevolking. Zo ook reizen. En laten we die nou net organiseren.

Als reiziger laat je altijd een voetafdruk achter. Die willen we zo klein mogelijk maken, door duurzaam en groen te zijn. Als je groen wilt doen, moet je groen denken. Daar werken we met z’n allen elke dag weer hard aan. Hoe? Onze reizen zijn volledig CO2 gecompenseerd. De kosten dragen wij en de uitvoering gaat via de South Pole Group. Op ons kantoor is er zelfs een Askja Groen club in het leven geroepen. We pakken de fiets naar kantoor, gebruiken groene stroom en hebben licht van led lampen. We verzenden steeds meer digitaal én onze bureaus staan in een ware oase van groene planten. Meer lezen over Askja en duurzaamheid? Lees dan hier verder.

Voorbehoud
De meest actuele prijzen vind je op onze website. Artikel 4 van de ANVR-reisvoorwaarden staat ons toe wijzigingen in de vervoerskosten (inclusief brandstofkosten) en verschuldigde belastingen door te berekenen. Als het even kan, proberen we dat natuurlijk te vermijden. Op reizen binnen de Europese Unie is BTW verschuldigd. Op deze reizen is de BTW in de prijs inbegrepen. Andere buitenlandse reizen zijn vrij van BTW. Als de BTW-voorschriften worden gewijzigd, past VvAA Reizen de prijzen aan.