Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Verzekeringen

todo

Als je op reis gaat, is een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, stelt VvAA Reizen een reisverzekering verplicht. Heb je zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering via VvAA afgesloten, dan raden we je aan om goed te controleren of je de juiste dekking hebt. Wens je een kortlopende reis- en of annuleringsverzekering af te sluiten? VvAA Reizen werkt nauw samen met Europeesche Verzekeringen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor een goede kortlopende verzekering.

Goed verzekerd op reis

Doorlopende reis- en annuleringverzekering via VvAA
Heb je zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering via VvAA, dan raden we je aan om goed te controleren of je de juiste dekking hebt. Neem hiervoor contact op met VvAA ledenservice, zij informeren je graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Je kunt contact opnemen via 030-2474789 of online via www.vvaa.nl/service. Houd je ledennummer bij de hand!

Waarom VvAA Reizen en Europeesche Verzekeringen?
VvAA Reizen werkt nauw samen met Europeesche Verzekeringen, de specialist op gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd tegen een scherpe premie. VvAA Reizen kent je en weet precies welke reis je hebt geboekt. We kunnen je daarom gericht advies geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.

Kortlopende annuleringsverzekering
Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt, is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Het kan zijn dat je door omstandigheden noodgedwongen niet aan een geboekte reis of vakantie kunt beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd tegen deze kosten.
Lees hier meer over deze verzekering.

Kortlopende reisverzekering
De kortlopende reisverzekering van de Europeesche hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken of een tijdje op vakantie gaat. Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doe je voor je plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche zorgt dat je er nooit alleen voor staat. De hulplijn van de Europeesche staat dag en nacht voor je klaar om je in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen, rechtsbijstand en hulp voor je vervoermiddel.
Lees hier meer over deze verzekering.

Autocasco-verzekering
Als je een auto of camper huurt, kun je met de Afkoop eigen risico-verzekering de door het verhuurbedrijf uitgesloten schades van je auto- of camperhuur afkopen. Deze verzekering sluit goed aan bij de CDW-verzekering die bij de autohuur is inbegrepen of apart is afgesloten. De Afkoop eigen risico-verzekering topdekkingsverzekering is in bijna alle gevallen voordeliger dan de aanvullende verzekeringen die je ter plekke kunt afsluiten. Niet alleen is de premie scherp, maar de dekking is ook uitgebreider.
Lees hier meer over deze verzekering.