Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Cypriotische natuur & cultuur vanuit een agriturismo

  • Wijndorpjes, Troodosgebergte en geschiedenis
  • Inclusief huurauto
  • Vanuit 1 plaats Cyprus verkennen

Cyprus ontdekken maar geen zin om je koffer elke keer in- en uit te pakken? Kies dan voor deze reis. Je slaapt de hele week op één plek, in een agriturismo in traditioneel Cypriotische stijl. Een mooie uitvalsbasis voor je vakantie om Cyprus te leren kennen. 

In Leonidas Village Houses waan je je in een Cypriotisch dorp uit de 19e eeuw. De oude boerderij van de agriturismo is met respect voor de traditionele stijl gerenoveerd tot luxe appartementen. De comfortabele natuurstenen gebouwen hebben houten luiken, wat een mooie sfeer geeft. De ligging vlakbij het kustplaatsje Polis in de Paphos-regio is ideaa...


Lees meer over deze reis

Cyprus ontdekken maar geen zin om je koffer elke keer in- en uit te pakken? Kies dan voor deze reis. Je slaapt de hele week op één plek, in een agriturismo in traditioneel Cypriotische stijl. Een mooie uitvalsbasis voor je vakantie om Cyprus te leren kennen. 

In Leonidas Village Houses waan je je in een Cypriotisch dorp uit de 19e eeuw. De oude boerderij van de agriturismo is met respect voor de traditionele stijl gerenoveerd tot luxe appartementen. De comfortabele natuurstenen gebouwen hebben houten luiken, wat een mooie sfeer geeft. De ligging vlakbij het kustplaatsje Polis in de Paphos-regio is ideaal om het eiland te ontdekken. Ervaar het gemoedelijke plattelandsleven temidden van olijfgaarden, wijnranken en citroenbomen.

Bij Leonidas vind je 1 studio voor 2 personen, 2 eenkamerappartementen voor maximaal 3 personen per appartement (de derde persoon slaapt op een sofabed) en 2 tweekamerappartementen voor maximaal 5 personen per appartement (de vijfde persoon slaapt op een sofabed).


Inklappen
  • Duur 8 dagen
  • Soort Individuele reizen
Vanaf 520
8 dagen

Dagprogramma

Dag 1

Aankomst Larnaca of Paphos en met huurauto naar Goudi

Dag 2 - 7

Cyprus ontdekken vanuit je agriturismo

Dag 8

Terug naar luchthaven en inleveren huurauto

Productmanager
Marieke Eijsink

Heb je vragen over deze reis? Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Prijs is een vanaf-prijs die afhankelijk van de vertrekdag kan wijzigen i.v.m. fluctuerende autohuurprijs. Reis je tijdens Pasen (ook de Grieks-Orthodoxe), dan geldt een toeslag van € 30,- per persoon op de reissom.

Inbegrepen:

- autohuur 7 etmalen cat. C Nissan Note automaat of vergelijkbaar inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, taxes, tweede bestuurder en TP, ophaalkosten auto op luchthaven van Larnaca € 10,-
- 7 overnachtingen in genoemde agriturismo o.b.v. logies (1 studio voor 2 personen, 2 eenkamerappartementen voor maximaal 3 personen per appartement -de derde persoon slaapt op een sofabed- en 2 tweekamerappartementen voor maximaal 5 personen per appartement -de vijfde persoon slaapt op een sofabed-)
- CO2 compensatie

Niet inbegrepen:
- vluchten (informatie bij VvAA QualityTime)
- tol- en parkeergelden
- toeslag ophaalkosten auto op luchthaven van Paphos € 60,-
- afkoop eigen risico huurauto, verzekering voor schade aan glas, banden en bodem: vraag onze medewerkers naar de autocascoverzekering
- overige excursies en entreegelden

Bijkomende kosten:
- bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)
- nationale vliegbelasting (€ 7,85 per persoon)
- bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)

Overige info

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Oleander Travel.