Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Hoogtepunten Corsica

  • keuze uit twee accommodatiesoorten
  • altijd meerdere nachten op één plek
  • alle hoogtepunten van Corsica

Corsica, een prachtig Frans eiland dat ongeveer net zo groot is als half Nederland. Je vindt er cultuur, natuur maar kunt ook heerlijk relaxen op de stranden van met name de schitterende zuidkust. Tijdens deze 10-daagse reis zie je alle hoogtepunten van het eiland. Je kiest zelf tussen standaard of superior accommodaties. Het allermooiste? Ze hebben allemaal iets charmants. Chambre d'hôtes, auberges of iets luxer.

Na aankomst in Ajaccio zet je koers naar Bastelica, een voormalig traditioneel boerendorp dat meer en meer in trek is bij toeristen. De natuur in de omgeving, met het veenmoeras met poeltjes Pozzines d'Ese en de waterval Ortala, is prachtig. Vervolgens rijd je door de Restonica-vallei, in het hart van het eiland naar Corté. In Corté domineert de im...


Lees meer over deze reis

Corsica, een prachtig Frans eiland dat ongeveer net zo groot is als half Nederland. Je vindt er cultuur, natuur maar kunt ook heerlijk relaxen op de stranden van met name de schitterende zuidkust. Tijdens deze 10-daagse reis zie je alle hoogtepunten van het eiland. Je kiest zelf tussen standaard of superior accommodaties. Het allermooiste? Ze hebben allemaal iets charmants. Chambre d'hôtes, auberges of iets luxer.

Na aankomst in Ajaccio zet je koers naar Bastelica, een voormalig traditioneel boerendorp dat meer en meer in trek is bij toeristen. De natuur in de omgeving, met het veenmoeras met poeltjes Pozzines d'Ese en de waterval Ortala, is prachtig. Vervolgens rijd je door de Restonica-vallei, in het hart van het eiland naar Corté. In Corté domineert de imposante citadel. Vanuit Bastia verken je Cap Corse. Laat je betoveren door de wijngaarden van Patrimonio, ontdek de "Tuin van Corsica" Balagne, de stad Calvi met haar luxe jachthaven en slenter door de heerlijke badplaats Ile Rousse. De laatste dagen van deze reis verken je het bruisende, veelzuidige zuiden. De idyllische baaitjes en parelwitte zandstranden met helder turquoise water nodigen uit tot pure ontspanning. Lekker steden bezoeken? Porto-Vecchio is een bedrijvige, levendige stad. Bonifacio is qua ligging de meest karakteristieke stad. Het is een korte klim naar de oude bovenstad, maar je wordt beloond met sfeervolle middeleeuwse steegjes, pleintjes en uitkijkpunten met de mooiste uitzichten. In de omgeving Sartène pik je een stuk eeuwenoude cultuur mee. Volg het circuit van menhirs en megalieten in de richting van Tizzano. Kortom, op Corsica is van alles te beleven! 

Bij deze reis zit de vlucht niet inbegrepen, maar deze boeken wij graag voor je bij! Wens je een rechtstreekse vlucht, dan kan dat vanaf Brussel Charleroi. In mei en oktober wordt gevlogen op donderdagen en zondagen, waardoor je een extra nacht kan toevoegen aan deze mooie reis. In de maanden juni, juli, augustus en september is het vluchtschema perfect afgestemd op deze reis. Vanuit Amsterdam kun je met KLM vliegen met een overstap in Nice of Marseille. 
Je kunt er ook voor kiezen om met je eigen auto naar Corsica te gaan. Vraag ons naar de prijs van het pakket zonder autohuur.


Inklappen
  • Duur 10 dagen
  • Soort Individuele reizen
Vanaf 945
10 dagen

Dagprogramma

Dag 1

Aankomst Ajaccio en rit naar Bastelica

Dag 2

Bastelica en Corte

Dag 3

Rit naar de regio Bastia & Cap Corse-de Balagne

Dag 4

Bastia & Cap Corse-de Balagne

Dag 5

Rit naar het zuiden van Corsica

Dag 6

Zuiden van Corsica

Dag 7

Zuiden van Corsica

Dag 8

Naar Sartène

Productmanager
Marieke Eijsink

Heb je vragen over deze reis? Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
- 10 dagen autohuur categorie economy standaard (Citroën C3 of gelijkwaardig) incl. all inclusive verzekering, ongelimiteerde kilometers, (extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen, schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP) zonder eigen risco, glas-banden-bodem-dakschadedekking zonder eigen risico, lokale belastingen, ophalen en inleveren Ajaccio 
- 9 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt in genoemde accommodaties: keuze tussen standaard of superior
- CO2 compensatie

Niet inbegrepen:
- evt. vlucht
- tol- en parkeergelden
- evt. toeristen-/eco-belasting (ter plaatse te voldoen)
- lunches en diners 
- excursies en overige entreegelden

Bijkomende kosten:
- bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)
- bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)

Overige info

Prijzen voor overige aantal personen zijn op aanvraag. Vraag onze reisexperts naar de mogelijkheden.

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met OntdekCorsica van SkiMaquis.

Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan.