Boek met vertrouwen

Nu éxtra soepel omboeken en annuleren i.s.m. onze partners Askja Reizen/VNC Asia Travel.

Reizen bekijken Of lees meer
Ik wil naar
Ik wil doen
Ik wil naar
Ik wil doen

Indrukwekkend West-Amerika

  • incl. huurauto & keus uit standard of superior accomomdaties
  • Los Angeles, San Francisco, Las Vegas & 4 nationale parken
  • boek het upgradepakket bij

Groot, groter, grootst! Dit gaat op voor zowel de steden als de natuur. Venetië, New York en Parijs op één dag? Het kan in Las Vegas. De steilste straten bedwingen per cable car? Dat doe je in San Francisco. De grootste bomen bewonderen? Wandel door Sequoia National Park. Maar ook het diepste punt op aarde, Death Valley, en de grootste kloof ter wereld, de Grand Canyon, staan op het programma. Maar er is veel meer. Elke reisdag is een hoogtepunt tijdens deze rondreis langs de westkust van Amerika!

Maar weinig bestemmingen lenen zich zo goed om per auto te ontdekken als West-Amerika. Ervaar het werkelijke roadtrip-gevoel in 21 dagen! Je kunt kiezen uit standaard of superior accommodaties, beide zijn kwalitatief goed. Het verschil zit met name in de locatie, zo verblijf je bij superior accommodaties bijvoorbeeld daadwerkelijk ín de nationale p...


Lees meer over deze reis

Groot, groter, grootst! Dit gaat op voor zowel de steden als de natuur. Venetië, New York en Parijs op één dag? Het kan in Las Vegas. De steilste straten bedwingen per cable car? Dat doe je in San Francisco. De grootste bomen bewonderen? Wandel door Sequoia National Park. Maar ook het diepste punt op aarde, Death Valley, en de grootste kloof ter wereld, de Grand Canyon, staan op het programma. Maar er is veel meer. Elke reisdag is een hoogtepunt tijdens deze rondreis langs de westkust van Amerika!

Maar weinig bestemmingen lenen zich zo goed om per auto te ontdekken als West-Amerika. Ervaar het werkelijke roadtrip-gevoel in 21 dagen! Je kunt kiezen uit standaard of superior accommodaties, beide zijn kwalitatief goed. Het verschil zit met name in de locatie, zo verblijf je bij superior accommodaties bijvoorbeeld daadwerkelijk ín de nationale parken.
Tijdens deze 21-daagse autorondreis ontdek je wereldsteden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas en beleef je de overweldigende natuur van de bijzondere nationale parken Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon. Je reist van Los Angeles richting het noorden. Via de prachtige kustweg kom je aan in San Francisco met zijn unieke sfeer en de beroemde Golden Gate Bridge. Daarna ga je landinwaarts en ontdek je de indrukwekkende natuur van het land: watervallen, meren, steile rotswanden en als klap op de vuurpijl de Grand Canyon. Onderweg maak je tussenstops in onder meer Las Vegas en Palm Springs alvorens terug te keren naar Los Angeles.

Upgradepakket
We hebben een leuk excursiepakket voor je samengesteld die je als aanvulling kunt boeken. Hierbij ga je per fiets de regio rondom de Golden Gate in San Francisco verkennen, bezoek je Alcatraz in de avond, slaap je bij Zion N.P. in een glampingtent en stap je ook in Los Angeles op de fiets voor een tour door Hollywood.


Inklappen
  • Duur 21 dagen
  • Soort Individuele reizen
Vanaf 2.160
21 dagen

Dagprogramma

Dag 1

Los Angeles

Dag 2

Los Angeles – Santa Barbara – Cambria

Dag 3

Cambria – Monterey – San Francisco

Dag 4

San Francisco

Dag 5

San Francisco

Dag 6

San Francisco – Yosemite National Park

Dag 7

Yosemite National Park

Dag 8

Yosemite National Park – Visalia

Directeur
Sander van Opstal

Heb je vragen over deze reis? Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
20 overnachtingen in genoemde hotels o.b.v. standaard of superior accommodatie
- 20 etmalen autohuur economy (Mitsubishi Mirage of vergelijkbaar), incl. tweede bestuurder, all inclusive verzekering, ongelimiteerde kilometers, (extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen, schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP) zonder eigen risico, glas-banden-bodem-dakschadedekking zonder eigen risico, lokale belastingen
- Discovery Guide/routeboek

Niet inbegrepen:
- vlucht Amsterdam - Los Angeles v.v., evt. ruimbagage en stoelreservering (deze boeken wij graag voor je bij)
- tol- en parkeerkosten
- maaltijden
- eventuele excursies en entrees 

Bijkomende kosten:
- bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)
- nationale vliegbelasting (€ 7,85 per persoon)
- bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)

Boek het upgradepakket:
dag 4 Bike the Golden Gate (3 uur)
dag 5 Alcatraz by Night (2,5 uur)
dag 11 Zion under canvas
dag 19 Hollywood Bike Tour (3 uur)

Prijs: € 265,- per persoon

Bike the Golden Gate
De 3 uur durende fietstocht begint bij Fisherman's Wharf. Na een uitgebreide test voor de goede fiets en het uitdelen van een kaart ga je met de groep en gids op pad. Je volgt de waterkant langs Aquaic Park, Fort Mason, de haven en Presidio, door Crissy Field en naar Old Fort Baker.

Alcatraz by Night
Tijdens de boottocht rond het eiland krijg je het verhaal van Alcatraz persoonlijk te horen. Vanaf de steiger naar het hoofdgebouw van de gevangenis krijg je een begeleide rondleiding en wordt er een speciale presentatie gegeven. Dit alles is alleen tijdens Alcatraz by Night en maak je niet mee bij een tour overdag. LET OP: de avondtour is alleen op donderdagen en maandagen.

Zion under canvas
Op een half uur rijden van de hoofdingang bij Zion N.P. overnacht je op een wel heel bijzondere manier. Glamping, kamperen in een ingerichte tent, met uitzicht op de sterren. Zowel ontbijt, lunch voor onderweg als diner is ter plaatse te krijgen. Parkeren is gratis.

Hollywood bike tour
Fiets langs de iconische Capitol Records naar de tweeling bogen van Paramount Pictures. Deze fietstoch is voor iedereen te doen en brengt je door Hancock Park (de originele Beverly Hills) naar de Original Farmers Market, door Holllywood Forever Cemetry, langs de CBS Studios, de Walk of Fame en het Dolby Theater, waar de Oscars worden uitgereikt. Je wordt begeleid door een gids, krijgt een fiets met 24 versnellingen, een flesje water en een fietshelm en hesje.

Overige info

Prijzen voor overige aantal personen zijn op aanvraag. Vraag onze reisexperts naar de mogelijkheden.

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Travalco/Sunny Cars.